Pitchen voor de Stadscheque!

In samenwerking met de Provincie Overijssel mag Club Cele dit jaar Stadscheques gaan uitreiken. Dit is een van de onderdelen van 'DeStadsbeweging'. Naast de cheques kunnen we ook andere ondersteuning bieden zoals netwerkcontacten en kennis.

De Stadsbeweging is een beweging in Overijsselse (binnen)steden waarbij actieve inwoners en ondernemers hun tijd en energie inzetten omdat ze hun eigen stad en omgeving willen verbeteren. Zij ontwikkelen goede oplossingen voor leegstand, veroorzakebeweging in de stad of hebben creatieve ideeën over een inclusievere stad. Daarmee dragen zij bij aan de vitaliteit, leefbaarheid en identiteit van de (binnen)stad.

Kortom: heb jij een goed idee die bijdraagt aan de leefbaarheid van de binnenstad van Zwolle? Zoek je nog een duwtje in de rug of loopt je project vast in de conceptfase? Of ben je toe aan de next level in je project? Dan biedt de Stadscheque voor jou de uitkomst.

Hoe kun je een stadscheque verdienen?

1) Meld je pitch tot en met vrijdag 8 september 2017 aan bij redactie@clubcele.nl o.v.v. "pitchen voor de Stadcheque" met een korte omschrijving van je idee. De jury beoordeelt dan of jij jouw idee mag komen pitchen bij Club Cele!
2) Kom jouw idee in 2 minuten pitchen bij Club Cele Stadscafé i.s.m. ZAP op dinsdagavond 12 september 2017 en maak kans op een bedrag van 500 tot 2500 euro of ondersteuning in een andere vorm [denk hierbij aan redactionele steun, een frisse blik of een antwoord op de hulpvraag].
3) Het publiek van het Stadscafé mag vragen stellen en een vakkundige jury beoordeelt of jouw idee een Stadscheque of andere ondersteuning verdient, dus je weet gelijk of je in aanmerking komt.

De jury bestaat uit: Andries van Daalen (voorzitter Zwolle Fonds), Bart Dikkeschei (Voorzitter Bewonersvereniging Binnenstad) en Suzanne Douwsma (Wijkmanager Binnenstad) Het enige wat wij aan jou vragen is om een goede pitch te geven met daarin goed verwoord waarom jij of jouw groep de stadscheque of andere ondersteuning zou moeten ontvangen! Vergeet niet te vermelden hoe jij of jouw groep de stad in beweging zet.

Als je de stadscheque of andere ondersteuning hebt gekregen, vragen we je daarnaast binnen twee maanden na het verkrijgen van de cheque bij Club Cele langs te komen om de voortgang te delen met gasten en publiek van het Stadscafe. Zo maak je de stad een beetje beter of mooier en krijg jij de kans om van denken naar doen te komen. Wie weet betrek je zo ook nog meer mensen om zich aan te sluiten en aan de slag te gaan. Win, win dus!

Interesse?
Mail jouw verzoek om te pitchen tot en met vrijdag 8 september 2017 naar redactie@clubcele.nl o.v.v. "Pitchen voor de Stadcheque" en zet alvast de tweede dinsdag van elke maand in je agenda: Stadscafé!