Groepsklus - Overijsselse jonge ambtenaren zetten zich in voor Zwolle!

Jonge ambtenaren in de provincie zetten zich in hun dagelijks werk in voor verschillende Overijsselse publieke organisaties. Eén keer per jaar wordt een dag georganiseerd (19 april 2018) voor en door deze Overijsselse jonge ambtenaren, de OJA-dag.

Op die dag willen zij graag écht iets doen om iets te betekenen voor maatschappelijke organisaties in Zwolle. De groep heeft een mooi aanbod voor organisaties. Zij hebben veel denkkracht te bieden voor organisaties die bijvoorbeeld met vragen zitten zoals: hoe trek en behoud ik jonge vrijwilligers? Hoe kan ik blijven vernieuwen? Ook zijn er veel mensen die het leuk vinden om bijvoorbeeld te helpen met een rolstoelwandeling of om in de tuin te werken.
 
Heeft jouw organisatie een geschikte activiteit, klus of vraagstuk voor deze enthousiaste jonge ambtenaren? Geef jouw ideeën (vóór 31 maart) door aan ZwolleDoet! via info@zwolledoet.nl o.v.v. aanbod voor OJA-dag. Wij geven alle ideeën door aan de groep, dat vervolgens zelf een keuze maakt welke ideeën zij gaan uitvoeren. Voor meer informatie klik HIER!