Eerste officiële opening van Expo @ De Public

Maandag 9 januari 2017 is de eerste officiële opening van Expo @ De Public. Iedereen is welkom vanaf 16:30 uur bij Grandcafé De Public aan de Blijmarkt 23, tegenover ons prachtige Museum De Fundatie.

09jan

Natuurlijk had De Public altijd al schilderijen hangen. Expo @ De Public geeft echter de kunstenaar het podium dat hij verdient. De opening voorziet de bezoeker, naast een overwogen selectie van kunstwerken, gratis borrelhapjes, gezellige live muziek en uiteraard de mogelijkheid om de kunstenaar(es) te spreken. Daarnaast biedt Grandcafé De Public op alle maaltijden 10% korting aan.

De eerste exposerende kunstenares is Marit Otto. Kenmerkend voor haar werk is de centrale rol voor de mens in vorm en gedrag, dat vaak wordt weerspiegelt in actuele thema's. Hoewel haar werk esthetisch is om te zien schuilt er tegelijkertijd een soort onbehagen in, een spannende tweeledigheid. Haar werken begeven zich op het snijvlak van fictie, realisme, grafisch en plastisch. Het autonome werk van Otto bestaat uit schilderijen, beelden en fotobewerkingen. Bij Expo @ De Public zal een selectie van haar schilderijen geëxposeerd worden.

De organisatie is in handen van Dennie Boxem. Voor contact mag men kijken op www.dennieboxem.nl of mailen naar info@dennieboxem.nl